Om festivalen

Nordic Festival är en helt ny musikfestival som har premiär i år, 1-2 juli 2022.

Festivalen håller till inne på Western Farms område i Boden, Norrbotten. Området innehåller bland annat två stora innescener, en stor utescen, en livebandscen, tre dansgolv, åtta barer, ett stort öltält och fyra matställen! För att dra nytta av staden Bodens lokalisering har vi valt att arrangera i nära anslutning till dagen då solen är uppe allra längst på norra halvklotet. På så vis kan vi maximera kvällssolen som är unik här uppe och hålla en festival utomhus utan att mörkret tränger på.

På fredag slås dörrarna upp 20:00 och artisterna Broiler, Greekazo, Freddy Kalas samt Albatraoz intar scenerna under kvällen. När festivalen äger rum 1 juli går solen i Boden först ner klockan 23:59, men det betyder verkligen inte att festivalen tar slut då, nästan snarare tvärt om för solen är tillbaka ovanför horisonten redan 01:15. Det firar vi med att sista artisten kliver upp på scenen fredag 01:30 och får de första solstrålarna i ansiktet innan festivalen stänger 03.00. Här tar det inte heller slut för då är vi bara halvvägs igenom helgen.

Redan 15:00 slås dörrarna upp på lördagen när Svenska Mästerskapen i Beer-Pong kommer att avgöras. Det arrangeras av Western Farm i samband med festivalen. En perfekt uppladdning och nöje inför kvällen innan festivaldag 2 drar igång 20:00 på lördag 2a juli och kör stenhårt tempo tills 03.00. Under kvällen spelar artisterna LOAM, ODZ, DJ ZYLOW samt världsstjärnan OTTO KNOWS.

Speltider

Det är alltid en live DJ som intar scenen när inte huvudartisterna gör det.

FredagLördag

nordic festival